Në mars 9, Dy studentë të diplomuar fluturoi për në Kili për të filluar instalimin 100 Sensorë QCN në rajon të prekur nga tërmeti të fundit M8.8. Ne shpresojmë për të regjistruar shumë nga tronditje që janë ende të ndodhin në fushën e.

Lexo më shumë

!

Ne e kuptojmë Catcher Rrjeti tërmeti mund të jenë konfuze, por mos u bëni merak sepse ne kemi bërë disa video animuar për të shpjeguar se si të gjitha punët!

Lexo më shumë

Get një sensor këtu !

Kërkesë një sensor dhe të bashkohet Rrjeti Quake-Catcher! Nëse jo tuaj të interesuar në të qënit një mori, Ju gjithashtu mund të dhurojë një Senor në një shkollë-12 k!

Lexo më shumë

!

O-Navi sensorë të reja janë pranuar dhe janë të gatshëm për të anijes!

Lexo më shumë

Tai Quake-Catcher Network është një iniciativë bashkëpunimi për zhvillimin e botës më të mëdha, kosto të ulët të fortë-mocion sizmike duke shfrytëzuar rrjetin e sensorë në dhe bashkangjitur në internet-lidhur kompjuterat. Me ndihmën tuaj, Quake-Catcher Rrjeti mund të sigurojë kuptim më të mirë të tërmeteve, japin të paralajmërimit të hershëm për shkollat, sistemeve të reagimit emergjent, dhe të tjerët. Quake-Catcher Network-u gjithashtu ofron software arsimore projektuar për të ndihmuar të mësuar në lidhje me tërmetet dhe rreziqet e tërmetit.

Install

Instaloj

Një lëvizje e vogël dhe të ulët të mirëmbajtjes sensor është instaluar së bashku me softuer të lirë QCN.
më shumë info →

Share

Pjesë

Kompjuterat të presë të dhënat e tyre sensor ngarkoni direkt në rrjetin e internet QCN të jenë të përpunuara.
më shumë info →

Monitor

Monitor

Të dhënat e sensor tregon afër në kohë reale leximet e vende të tërmetit, dhe rëndësi.
më shumë info →

San Francisco Bay Area Banorët! Sign up here!


 

Lajmet e fundit
Faqe 1 të 812345»...I fundit »

!

? ! Ju gjithashtu mund të regjistroheni për tonë ose dhurojë një sensor në një shkollë-12 K. .