Rreth QCN

: Cyberinfrastructure Bringing Seismology to Homes and Schools

Siguria Tërmeti është një përgjegjësi e ndarë nga miliarda në mbarë botën. ( ) ofron software kështu që individët mund të bashkohen së bashku për të përmirësuar monitorimin tërmet, ndërgjegjësimi tërmet, dhe shkenca e tërmeteve. ( ) links egzistuese laptopë rrjet dhe desktops në shpreson për të formuar botën