Shtëpi

Tai Quake-Catcher Network është një iniciativë bashkëpunimi për zhvillimin e botës më të mëdha, kosto të ulët të fortë-mocion sizmike duke shfrytëzuar rrjetin e sensorë në dhe bashkangjitur në internet-lidhur kompjuterat. Me ndihmën tuaj, Quake-Catcher Rrjeti mund të sigurojë kuptim më të mirë të tërmeteve, japin të paralajmërimit të hershëm për shkollat, sistemeve të reagimit emergjent, dhe të tjerët. Quake-Catcher Network-u gjithashtu ofron software arsimore projektuar për të ndihmuar të mësuar në lidhje me tërmetet dhe rreziqet e tërmetit.

Install

Instaloj

Një lëvizje e vogël dhe të ulët të mirëmbajtjes sensor është instaluar së bashku me softuer të lirë QCN.
më shumë info →

Share

Pjesë

Kompjuterat të presë të dhënat e tyre sensor ngarkoni direkt në rrjetin e internet QCN të jenë të përpunuara.
më shumë info →

Monitor

Monitor

Të dhënat e sensor tregon afër në kohë reale leximet e vende të tërmetit, dhe rëndësi.
më shumë info →

San Francisco Bay Area Banorët! Sign up here!


 

Lajmet e fundit