Join QCN

Tai Quake-Catcher Rrjeti është bërë i mundur me mbështetjen e vullnetarëve të interesuara të tilla si veten. Ne ju inkurajojmë që të marrin pjesë sa më shumë ose sa pak si ju dëshironi. Shumica vullnetarë marrin pjesë duke pritur një sensor QCN në kompjuterin e tyre për të monitoruar për tërmetet. Monitoruesit QCN e software për mocionet e forta të reja nga tërmetet. Të gjitha ai merr është kërkuar një sensor, instalimi i disa programeve, dhe fiksim sensor në dysheme. Ju gjithashtu mund të regjistrohen në të QCN Mobilizimi i shpejtë tronditje Programi (Luftoj) për të ndihmuar në rast të një tërmeti të madh në zonën tuaj.

Bashkimi QCN është aq e thjeshtë sa: