Download QCN Software

Software Monitorimi

Boinc për QCN

BOINC është softuer përdoret për të regjistruar të dhënat e tërmetit të përdorura në studime shkencore. Software monitoron sensor ose bashkangjitur në kompjuterin tuaj desktop apo laptop të brendshme për të dhe mund të përdoret për të shfaqur të prodhimit në kohë reale sensor në ekranin tuaj. BOINC gjithashtu ju lejon të marrin pjesë në projekte shkencore të tjera si SETI @ home, Climateprediction.net, Rosetta @ home, Komuniteti Botërore Grid, dhe shumë të tjerë. Udhëzimet e instalimit →

Download BOINC
Learn More About BOINC →

Software arsimore

QCNLive

QCNLive është softuer edukativ përdorur për të ilustruar se si sensorë të punës dhe është e madhe për përdorim në demonstrata interaktive. Please note if you want to record earthquakes you should use the ‘BOINC for QCN’ software lart; QCN-BOINC dhe QCNLive nuk duhet të drejtohet në të njëjtën kohë. Software mund të përdoret me planet mësimore për të mësuar studentët rreth sizmologjisë. Learn More →
QCN live Manual →
Mac OS X 10.5+ (Intel i386 vetëm & X86_64)
Mac OS X 10.4 (PowerPC & Intel)
Windows 32-bit
Linux 32-bit

Drivers

USB Drivers

Hardware drivers janë të nevojshme për të drejtuar USB sensor tuaj lëvizje.

Ngjyrë Model Dritare
XP, Pamje, & 7 32-bit
Dritare
XP, Pamje, & 7 64-bit
Mac
(OS X 10.4+)
Vit
E zezë ONavi Download Download Download 2011+
I kuq JoyWarrior24F14 Asnjë e kërkuara Asnjë e kërkuara Download 2010-2011
E bardhë JoyWarrior24F8 Asnjë e kërkuara Asnjë e kërkuara Download 2008-2010
E zezë MotionNodeAccel Download Pambështetur Download 2008-2009