Kërkoni një sensor

Vullnetarët e vendosur në zonat me rrezik të lartë mund të kualifikoheni për një sensor të lirë. lexoni më shumë
K-12 mësues mund të kërkojë deri në tre sensorë për një $5 Tarifa e përpunimit çdo. Këto sensorë janë subvencionuar nga blerjet e tjera dhe dhuratat për Rrjetin e Quake-Catcher. Këto sensorë do të jetë dërguar në qoftë se një të vlefshme SHBA K-12 adresën e shkollës është dhënë. Thjesht plotësoni formularin online ose të shtypura dhe të postës në formë me një çek.
Për $49 ju mund të blini një sensor USB për dikë tjetër ose për yourself.Pay me një kartë krediti duke përdorur formularin në internet ose të shtypura dhe të postës në formë me një çek. SHËNIM: Sensorë QCN janë me kosto të ulët, të fortë-lëvizje accelerometers, dhe vetëm rekord të moderuar për të tërmeteve të mëdha rajonale, të cilat mund të ndodhin rrallë në rajonin tuaj.

Rajonal Program

Falas

 • USB sensor
 • Software
 • Udhëzimet
 • Pajisjet Instalimi

More Info

Get Started

K-12 Mësuesit

$5

 • USB sensor
 • Software
 • Udhëzimet
 • Pajisjet Instalimi

More Info

Get Started

Paketa Standard

$49

 • USB sensor
 • Software
 • Udhëzimet
 • Pajisjet Instalimi

More Info

Get Started


Tjetër options për shkolla :

Classroom Set of Sensors Loan Program for K-12 Teachers

K-12 mësues mund të marrë hua deri në 15 sensorë për 3 javë. Qëllimi për programin e kredisë është në mënyrë që mësuesit mund të sigurojë një mundësi duart në të mësuarit për të gjithë nxënësit. Me një sërë 15 sensorë në një laborator kompjuterik, dy nxënësit mund të punojnë së bashku për të kuptuar shkencën tërmet me accelerometer. Këto sensorë janë subvencionuar nga blerjet e tjera dhe dhuratat për Rrjetin e Quake-Catcher. Këto sensorë do të jetë dërguar në qoftë se një të vlefshme SHBA K-12 adresën e shkollës është dhënë. Ju lutemi plotësoni formularin online. Kredia është i lirë, të gjithë ju duhet të bëni është të paguajnë për postare kthimin e $10.35.

Set Klasë Aplikimi

QCN Shërbyer K-12 Sensor Program

Për K-12 mësues në shkolla të shërbyer, Ju lutemi të plotësoni formularin e mëposhtëm për të aplikuar për një sensor të lirë (Vetëm SHBA). Këto aplikacione janë shqyrtuar çdo disa muaj duke filluar në nëntor, 2008. Blerjet e tjera dhe donacionet kanë subvencionuar kreditimit të sensorë për K-12 institucione arsimore. Nëse keni pyetje në lidhje me kërkesën e sensor, ju lutem kontaktoni (Jennifer Saltzman] ose [Jesse Lawrence]).

Për K-12 mësues në shkolla të shërbyer, Ju lutemi të plotësoni këtë formular për të aplikuar për një sensor. Këto aplikacione janë shqyrtuar çdo disa muaj duke filluar në nëntor, 2008. Donacione shtesë kanë subvencionuar kreditimit të sensorë për K-12 institucione arsimore.

Aplikimi shërbyer Shkolla