Affiliates arsimore

QCNs Affiliates arsimore përfshijnë organizata që promovojnë dhe për të përmirësuar edukimin sizmologjik. Affiliates tona punojnë në arsim dhe sizmologjisë rreth globit, kolektivisht zgjeruar aftësinë tonë për të përmirësuar pedagogji sizmik dhe zhvillimit profesional.

Affiliates arsimore:

IRIS Arsimi & Outreach – IRIS është një konsorcium universitar sponsorizuar nga Fondacioni Kombëtar i Shkencës i dedikuar për funksionimin e objekteve shkencore për përvetësimin, Menaxhimi, dhe shpërndarja e të dhënave sizmike lirisht në dispozicion.

IRIS mban një gamë të Mësimet, animacione, dhe momentet i aftë për shkollë dobishme për arsimin sizmik:

Southern California Qendra Tërmeti – SCEC komunikon shkencën tërmet dhe informacion të përgatitjes me anë të programeve të arsimit të, shpërndarje publike produktet, transferimin e njohurive, dhe zhvillimi SCEC Komuniteti aktivitetet dhe burimet.

EarthTrek – Një shkencëtar globale qytetar projekt që lejon pjesëmarrësit për të mbledhur dhe të shkëmbejnë të dhëna GPS nga një shumëllojshmëri të projekteve.

Shkenca për qytetarët – Një qytetar globale shkenca projekt që lejon pjesëmarrësit për të analizuar imazhe, mbledhjen e të dhënave, dhe rezultatet e ndajnë me shkencëtarët.

Qendra Ndërkombëtare de Valbonne – një qendër që është sjellë sensorë QCN të 50+ Klasat në Francë.

Qendra për Arsim e Mjedisit Lithakia – Një qendër me qëllim të ngritjes së vetëdijes për njohjen dhe mbrojtjen e mjedisit natyror dhe njerëzor.

:

California Akademia e Shkencave – Akademia e Shkencave Kaliforni është një institucion shumë aspekte shkencore e angazhuar për udhëheqës-edge kërkimin, për shtrirjen e arsimit, dhe për të gjetur mënyra të reja dhe inovative për t'u angazhuar dhe frymëzojnë publikun.

Birch Aquarium është qendra publike eksplorimi për Institucionin e njohur botërisht Scripps e Oqeanografi në UC San Diego.