Dhënave Downloads

Të dhënat sizmike të mbledhura nga Rrjeti Quake-Catcher është në dispozicion menjëherë pas zbulimet janë bërë. Ka disa forma të të dhënave në dispozicion për përdorim shkencor, të listuara më poshtë. Ju lutemi të pranojmë përdorimin e të dhënave QCN kur publikimit ose paraqitjen e të dhënave ose rezultateve të dala nga QCN. Falemnderit!

  1. Coming Soon: Metadata këmbëz: Kjo përfshin herë, amplitudes, Lokacionet, etj. i shkakton dërguar nga sensor kompjuterat në server QCN.

  2. Coming Soon: Shkaktuar waveforms: Kjo përfshin ngjeshur binar waveforms në Kodin Analiza Sizmike (SAC) Formati për sensorë që regjistroi një tërmet. Ne jemi duke punuar në kërkesë metodat më të mira.

  3. Coming Soon: Vazhdueshëm waveforms: Disa QCN sensor kompjutera me të dhëna USB accelerometers rekord vazhdimisht dhe ngarkoni të gjitha të dhënat në serverat QCN. Kjo përfshin ngjeshur binar waveforms në Kodin Analiza Sizmike (SAC) format. Ne jemi duke punuar në kërkesë metodat më të mira.