Affiliates Research

Studim Affiliates QCNs përfshijnë organizatat që nxisin dhe rrisin kërkime sizmologjik. Bashkëpunëtorët tanë punojnë në kërkimin sizmike rreth globit, kolektivisht zgjeruar aftësinë tonë për të përmirësuar të kuptuarit tonë të tërmeteve dhe rreziqet e tërmetit.

Affiliates Research:

Tërmetet Red Gjuetia, Kolumbi Ne jemi duke ndërtuar një rrjet rajonal QCN në Columbia në bashkëpunim me Prieto Gjermane në Universidad de los Andes.

Tërmetet Red Gjuetia, Meksikë Ne jemi duke ndërtuar një rrjet rajonal QCN në Meksikë në bashkëpunim me Allen husker dhe Arturo Iglesias në Meksikë Universidad Nacional Autonoma de.

Tërmeti Southern California Qendra e të dhënave (SCEDC) – Ne jemi duke punuar në ndarjen e të dhënave me anë të QCN SCEDC të krijoni një arkiv e shfletueshme e tërmetit të dhënave QCN për kërkime në Sizmologjisë dhe Inxhinierisë tërmet.

Universiteti i Concepcion: QCN instaluar 100 sensorë në Kili për të matur tronditje në zonën e shpërthimit të Maule M8.8, Tërmeti Kili në bashkëpunim me Matt Miller, Klaus Bataille, Arturo Belemonte, dhe Andres Sepulvedai në Concepcion de Universidad. Mëso më shumë këtu.